Настани

Свечена Академија “Свои на своето” по повод 1 година од нашето постоење🎉

Почитувани,  Политичката партија Македонски Концепт организира Свечена Академија “Свои на своето” по повод 1 година од своето постоење, а во рамки на одбележување на јубилејни 120 години ИЛИНДЕН, чии идеали се симбол и патоказ на нашата партиска идеологија.  Настанот ќе се одржи на 31.07.2023 година со почеток од 19:00 часот, во Cineplexx, Сити Мол во Скопје. Ќе ни биде особено…

Контакт

Бул. Партизански одреди 17/1-6 Центар,
Bul.Partizanski odredi  17/1-6 Center,
1000 Скопје / Skopje
Т: 02/305-2772
МобТ / Mob.Phone: +389 71 484-334

Е-пошта:

contact@mkoncept.mk

mkoncept.mk © 2024. All Rights Reserved.