Author page: admin

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА МАКЕДОНИЈА – ЗЕМЈА УЧЕСНИК ВО ЕУ

Последните случувања во ЕУ, особено дадената потврда на вистинскиот „француски предлог“ од страна на претседателот на Француската Република господин Макрон, но и последните вести од ЕУ Комисијата испратени преку претседателката Урсула Фон Дер Лајен, беа предмет на итни внатрешни консултации и анализа од стручните и политички тела на Македонски Концепт. Ги изнесуваме следните заклучоци: 1. Светот се менува, ЕУ се менува,…

Видео обраќање на лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески

Видео обраќање на лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески во врска имплементацијата на одредбите на Преспанскиот договор и промена на личните документи на македонските граѓани. 

Бојана Миленковска: Битката е ние Македонците подобро да живееме дома, а не во странство

-Ние младите не треба да се бориме за власт, туку преку власта да предизвикаме рестарт на целосно девастираниот систем. Вака размислува една млада девојка, која решила својот потенцијал да го вложува во политичка кариера. Бојана Миленковска е тим лидер на Македонски Младински Концепт и смета дека во Македонија се уште има шанса за добра политика во која младите ќе имаат…

ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА врз косовските окупатори и терористи на учк

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА 13 АВГУСТ 2023 ГОДИНА ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА врз косовските окупатори и терористи на учк На денешен ден, 13.08.2001 година беше потпишан договор за внатрешното уредување на малцинските права во Република Македонија или Охридски рамковен договор, со што беше објавена победата на Македонските Бранители врз учк и косовските окупатори од кзк. Ниту една цел на учк и косовските…

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК – Победа во битката кај Радуша 2001 година

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА 10 АВГУСТ 2023 ГОДИНА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК – Победа во битката кај Радуша 2001 година Почитувани македонски граѓани, партијата Македонски Концепт ви го честита големиот Ден кој треба да се запише со златни букви во македонската историја, ЧЕСТИТА ПОБЕДА ВО БИТКАТА КАЈ РАДУША! На денешен ден, 10.08.2001 Македонија ги порази нелегитимната косовска армија кзк и терористите на учк во БИТКАТА КАЈ РАДУША, по што…

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА 21 ЈУЛИ 2023 ГОДИНА ПОДДРШКА и ДОПОЛНА НА ИНИЦИЈАТИВАТА за измени на Законот за платежни услуги и платни системи Политичката партија Македонски Концепт, дава целосна поддршка на иницијативата за измена на Законот за платежни услуги и платни системи, со која се предвидува забрана за наплата на провизии и надоместоци за отворање, водење или затворање на трансакциска и девизна сметка…

Контакт

Бул. Партизански одреди 17/1-6 Центар,
Bul.Partizanski odredi  17/1-6 Center,
1000 Скопје / Skopje
Т: 02/305-2772
МобТ / Mob.Phone: +389 71 484-334

Е-пошта:

contact@mkoncept.mk

mkoncept.mk © 2023. All Rights Reserved.